Amazon Today’s Quiz Answers- Win Tommy Hilfiger Watch 5 April answers

Amazon Quiz, Amazon Quiz 5 April, Amazon test 5 April answers, Amazon Quiz Answers 5 April 2019, Answer the questions and Win Tommy Hilfiger Watch Answers, 5 April Amazon Quiz Answers, Amazon test time, Ray-Ban Sunglasses amazon test: – Hey Guys Today I am going to impart to you amazon test fourth April Answers today at winning energizing costs. Amazon test dependably allows to his application clients to win blessings like iPhone x, respect 8x, Win Tommy Hilfiger Watch, Canon DSLR cameras and some more.


Win Tommy Hilfiger Watch 5 April answers

Amazon Today’s Quiz Answers- Win Tommy Hilfiger Watch 5 April

Q1: The lead actress who played Tara Khanna in the Amazon Prime Original series 'Made in Heaven', also won the Miss India title 2013. This actress named


Ans-Sobhita Dhulipala


Q2: The teaser the new star-studded film, Kalank released recently. Karan Johar is the producer of the film. Who is the director?


Ans-Abhishek Verman


Q3: Philately is a field of study that focuses on stamps.

Ans-True


Q4: The planets in our solar system rotate in a counter-clockwise direction. Except two: Uranus spins on its side and _spins in a clockwise direction. Fill in the blank


Ans-Venus


Q5: Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his 'special love'. Where did he write it?


Ans-On a pillow


Amazon Is Back with Another Quiz Contest 'Amazon Win Tommy Hilfiger Quiz Contest' In which clients are required to answer the inquiries and stand a Chance to Win Ray-Ban Sunglasses The Quiz Contest is Live Now for 5 April 2019. Offer Is Valid For All Amazon Users Peruse And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest

Amazon Quiz answers today, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Today's Quiz Answers, Amazon Win Tommy Hilfiger Answers, Hey Guys, Looking or Finding For Amazon Quiz Answers Today? Truly! You're at the ideal spot See All Answers to Today's Amazon Quiz Answers Below

Amazon Quiz Win Ray-Ban Sunglasses 4th April answers

Q1: Which Indian state is also known as the 'Land of the rising sun' because it is the first sunrise in the country?

Ans-Arunachal Pradesh

Q2: Bramley, Granny Smith, and Russet are all types of which fruit?

Ans-Apple

Q3: Which theory made famous by Albert Einstein explains why all 'observers' have their own absolute measure of light?

Ans-Theory of Relativity

Q4: Hibernia was the classical Latin name for which region?

Ans- Ireland

Q5: Who recently won the men's singles title at the 2019 Miami Open Tennis tournament?

Ans-Roger Federer

Amazon Quiz Answers Vivo V15 Pro 3rd April

Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers


1. Ans- Helium



2. Ans- Hinglish



3. Ans- Alam Ara



4. Ans- False



6. Ans- Dracula


We all know that that Amazon India Daily Arranging Quiz Time challenge in Amazon App. Amazon Offering Gifts Like Smartphones, Free Amazon Pay Balance, Gadgets For Free For The Winners Of This Amazon Daily Quiz Time.

Amazon Is Back with Another Quiz Contest 'Amazon new Quiz Contest' In Which clients need to respond to the inquiries and stand a Chance to Vivo V15 Pro Smartphone. The Quiz Contest is Live now for 3rd April 2019. Offer Is Valid For All Amazon Users. Peruse And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest

Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers

Step by step instructions to Play Amazon Quiz Time Daily : 


1. As a matter of first importance Open Amazon application 

2. Sign in or Sign up to Your Account 

3. Scroll Down Below On Home screen and You Will See "Amazon Daily Quiz Time 8-12" Banner Like This : 

4. Snap-On standard You will divert test page. 

5. Presently need to tap on "Begin" catch to begin the test. 

6. Discover test answers in this post Below.

Quick Info: 

The Present Quiz – 3rd April 2019 

The present Prize –  Vivo V15 Pro

Test Time – 8 AM to 12 PM 

Test Date – 3rd April 2019

Winners List Will Declare On – 31st April 2019

2 comments:

  1. Excellent blog you have got here.. It's hard to
    find quality writing like yours nowadays. I really appreciate people like you!

    Take care!!

    ReplyDelete