Amazon Today Quiz Contest Answers: Win Rs 10000 Pay Balance

Amazon Today Win Rs 10000 Pay Balance Quiz Contest  April, Amazon Quiz Answers 8 April 2019, Answer the Questions of iPhone Xs Answers, 8 April Amazon Quiz Answers, Amazon test time,  Win Rs 10000 Pay Balance amazon Quiz: – Hey Guys Today I am going to impart to you amazon test fourth April Answers today at winning energizing costs. Amazon test dependably allows to his application clients to win blessings like iPhone x, respect 8x, Win Rs 10000 Pay Balance, Canon DSLR cameras and some more.

Answer the Questions and Win Rs 10000 Pay Balance 8 April 2019


Amazon Quiz answers eighth April 2019. Quiz contest begins at 8 am toward the beginning of the day and closures at 12 pm eighth April 2019 test answers are refreshed underneath. Amazon test is just on the Amazon application.

Q1.: Water can exist in the solid, liquid, and gaseous state at the same time.

Ans- True


Q2.: Chetan Bhagat has announced that he is releasing a new non-fiction book in May. What is the title of the book?

Ans- India Positive

Q3.: The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?

Ans-  France

Q4.: Water was first discovered on the moon by NASA's Moon Mineralogy Mapper. The mapper was sent into space on a spacecraft sent by which country?

Ans-  India

Q5.: Couples celebrate a silver anniversary for 25 years of togetherness. If they celebrate a crystal anniversary, how long have they been together?

Ans- 15 years


Amazon Today Quiz Contest Answers: Answer the Questions and Win iPhone Xs




Q1.: Each year, 7th April is celebrated as the ‘World Health Day’, and marks the anniversary of the World Health Organization (WHO). When was the first World Health Day celebrated?

Answer: 1950

Q2.: WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Answer: Polio

Q3.: Which of these is a first-aid procedure that is used to dislodge food or another object from a person’s airway when they are choking?

Answer: Heimlich manoeuvre

Q4.: Who is credited with developing the first successful Polio vaccine?

Answer: Jonas Salk

Q5.: The 2018 Nobel Prize in medicine was awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Answer: Cancer therapy


Amazon 6 April Contest: Answer the Questions and Win Sony Home Theatre

Amazon Answer the questions and Win Sony Home Theatre

Answer The Questions and Win Sony Home Theatre 6 April


Q1: In the animal kingdom, if the whales are classified as mammals, what are spiders?

Ans-Arachnids


Q2: The largest school in the world, known as the 'City Montessori School' has more than 55,000 pupils and over 1050 classrooms. Where is it located?

Ans- Lucknow


Q3: This popular Indian-Canadian YouTube influencer has recently announced a free late night TV show on NBC. Who is she?

Ans-Lilly Singh


Q4: A phobia is an irrational fear Triskaidekaphobia is the fear of what?

Ans- Number 13


Q5: Kanchenjunga marks the highest point in India The lowest point in India lies at 2.2 meters below sea level. Where is it?

Ans-Kuttanad

This Amazon Daily Quiz Time contest is App Only and Amazon Quiz Question and Answer begin at 8 AM and Close at 12 PM. Folks we will give answers at sharp 8.05 AM and it is quick than different sites. we additionally give answers in our WhatsApp bunch and Telegram Group. In the event that you need to Amazon Quiz answers Fast, at that point you need to like our Facebook page and buy in our blog by giving your email id at right sidebar in the email membership.

Amazon Today's Quiz Contest Terms: 


  • This Contest will initiate on sixth April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) ("Contest Period") 

  • So as to be qualified for the Contest, amid the Contest Period, you should sign-in to or join from a record on the Amazon.in App ("Amazon.in App"). 

  • When you have marked into the Amazon.in App, you can participate by exploring to the page where 5 (five) questions will be posted amid the whole Contest Period. 

  • From that point, in the event that you answer all the test questions correctly, you will be qualified for a fortunate draw which will be done among members who have addressed that specific inquiry effectively

  • The draw of lots will be completed amid the Contest Period for the inquiries and a sum of 1 member will be chosen as victors by an irregular draw of parts. 

The declared lucky winner(s) will be qualified for winning Win Rs 10000 Pay Balance

Post a Comment

1 Comments

  1. I think that is among the such a lot significant information for me.
    And i am happy reading your article. But should commentary on some common issues, The website taste is ideal, the articles is really excellent : D.
    Excellent job, cheers

    ReplyDelete